پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ترشی
نوشته شده در دو شنبه 19 دی 1390
بازدید : 349
نویسنده : سجادرشیدی

ترشی ذرت

ترشی ذرت

http://www.takedel.com/Pics/20110516/TakeDel.Com-d82a0da7bf.jpg

مواد اولیه :

پیاز متوسط و خیار و فلفل سبزاز هر کدام یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
سرکه سیب و ذرت از هر کدام دو پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر ۱/۳پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
خردل یک قاشق چایخوری
آرد ذرت وگلپر از هر کدام یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خردکرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کرده و سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود ۴۰ دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

 

 

قارچ شور

http://img.tebyan.net/big/1385/06/655376248882115212986161110156247726.jpg

مواد لازم :


قارچ1 کیلو نمک 5 قاشق غذاخوری سرکه نصف پیمانه آب 5/1 لیتر سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز به میزان لازم
طرز تهیه :


سبزی معطر شامل نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزیجات، سیر و فلفل سبز را به خوبی بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا برود.
نمک و سرکه را در آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد( برای پاستوریزه شدن ). درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود. سپس قارچ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و بر روی آن سبزیجات معطر، سیر و فلفل سبز را قرار دهید. سپس آب و نمک و سرکه ی سرد شده را روی سبزیجات بریزید تا روی آنها را بپوشاند. درب ظرف را محکم بسته و در یک جای خنک به مدت 20 روز نگهداری قرار دهد. بعد ازاین مدت می توانید از شور استفاده کنید.
نکته:

رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا بخصوص ظرف شیشه ای و درب آن، از ورود میکروب ها به داخل شور باید جلوگیری کرده و موجب سالم ماندن شورها می شود. همیشه خراب شدن شورها مثل کپک زدن یا له شدگی، به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: اموزش انداختن ترشی 1 , ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد